Praktijk voor Kindercounseling en Kinder- en Jeugdtherapie

Geachte lezer,

Fijn dat ik ook op deze plek mijn praktijk onder de aandacht kan brengen:

in de ‘Praktijk voor Kindercounseling en Kinder- en Jeugdtherapie’ kunt u terecht voor uiteenlopende sociaal-emotionele problemen van kinderen in de leeftijd van 6 tot 20 jaar en hun opvoeders, zoals:

–          Faalangst
–          Somberheid/depressie
–          Pesten
–          Hoogbegaafdheid
–          Echtscheiding
–          Rouwverwerking
–          Sociale onhandigheid
–          Agressief gedrag
–          Concentratie
–          Angsten
–          Onzekerheid
–          Stoornisgerelateerde problematiek (autisme, ADD/ADHD, OCS, hechting, etc.)
–          Etc.

In mijn praktijk ontvang ik al ruim 10 jaar dagelijks cliënten met bovengenoemde problematiek. In een veilige en kind-vriendelijke omgeving werken we samen op een zo plezierig mogelijke wijze aan het opheffen van de blokkades, zodat innerlijke groei kan plaatsvinden.

Naast de sessies met de client vindt er een nauwkeurig afgestemde ouderbegeleiding plaats, zodat ook zij weer met de juiste tools een goede opvoeding kunnen waarborgen.

Vanaf 2018 is de praktijk tevens opgenomen in de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector, en staat geregistreerd in de kamer van Jeugd- en Gezinsprofessionals.

 Uiteraard kunt u mij altijd consulteren om te overleggen of ouders en kind bij mij op de juiste plek zijn of dat er naar een andere vorm van hulp gezocht moet worden. Hierin zal ik u zo goed mogelijk adviseren.

 Voor meer informatie omtrent behandelmethodes en overige relevante informatie, verwijs ik u graag naar de site www.kindertherapie-leusden.nl.

Vriendelijke groet,

Amanda Stoks, kindercounselor en integratief kinder- en jeugdtherapeut.